O nama

Janči

DOBRO DOŠLI

Dobrodošli na web stranicu prve registrirane hrvatske uzgajivačnice pasmine TOSA-INU.

Ponosni smo što možemo reći da je „Ken Kamikaze“ prva uzgajivačnica Tosa inu (japanskog mastifa) u Hrvatskoj. Našom web stranicom smo željeli Tosu približiti onima koji ne poznaju pasminu i rasvijetliti misterij o japanskim „borbenim“ psima kako bi uklonili neutemeljene predrasude o ovim nadasve fascinantnim psima.

Na našoj web stranici moći ćete pronaći pregršt informacija o ovim psima koje će Vam, nadamo se, pomoći da shvatite kako su to idealan/i pas/psi za Vas i Vašu obitelj. Kažemo obitelj, jer smo mi mala obiteljska uzgajivačnica i voljeli bismo da naši psi odu u obitelji koje će im pružiti sve što zaslužuju, a to je puno ljubavi, dovoljno prostora za igru i odrastanje, društvo s kojim će se igrati te da odgoj ne bi otišao u manje poželjnom smjeru, autoritet i dosljednost svog čovjeka. Iznimno su privrženi svojoj obitelji, a kako imaju urođeni instinkt za obranom svoje obitelji i teritorija, idealni su čuvari. Doduše, svojom pojavom ne ostavlja ljude ravnodušnima pa im rijetko tko pristupa bez prisutnosti i dopuštenja vlasnika.

Kao ozbiljna uzgajivačnica stojimo vam na usluzi da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice vezane uz ovu predivnu pasminu. Ako želite psa čuvara koji zapanjuje svojom pojavom na pravom ste mjestu. U svakom slučaju, slobodno nam se javite. Također, ako biste željeli nas i naše pse počastiti posjetom, dovoljno je samo da se prethodno najavite. Naša uzgajivačnica smještena je na obroncima Bilogore. Udaljeni smo do gradske gužve i okruženi smo prirodom. Naši psi imaju neograničenu slobodu kretanja te uživaju u poljima koja nas okružuju. Registrirani smo u Hrvatskome kinološkom savezu (HKS) kao i u Fédération Cynologique Internationale (FCI) pod brojem 37/12.

S poštovanjem

Ivan & Lidija